EcoSpar во Хрватска

separator

Топлината која ја шири нашиот оган се шири низ Балканот подеднакво како и задоволните тела кои ќе дојдат во контакт со неа. Нашите најнови партнери се од Хрватска, се викаат SOLARSHOP и преку нивниот веб-сајт граѓаните на „липа наша“ ќе може да го добијат најквалитетниот оган од земјата која досега ги топлела само со вечното сонце кое сјае и „Т'гата за југ“. Доколку животот ве однесе во коцкастите предели кај нашите некогашни побратими, на solarno.hr имате се што ви е потребно за мирни зими. Летото таму ионака нема да ви е проблем.