EcoSpar во Бугарија

separator

Малку по малку и полека но сигурно, како Олимписки пламен се шири „мисијата“ и на нашиот оган и топлината која во сите домови ја носи EcoSpar. Од неодамна имаме партнери во Бугарија, се викаат Start Eco и ќе ја имаат лиценцата за продажба на нашите производи во нивната земја и во комшиската Романија. Балканот е речиси целосно освоен - наредните мисии сигурно ќе се шират уште подалеку, бидејќи за квалитетот на EcoSpar нема граници. Но дотогаш, доколку сте во Бугарија или Романија односно имате потреба од нашите производи или сакате на вашите пријатели да им препорачате најдобро решение за студените есенски и зимски денови, обратете се на www.starteco.bg