Wi-Fi Технологија

separator

Природно е човек да е задоволен кога ќе направи нешто што ќе усреќи многу луѓе. Не го измисливме безжичниот интернет, нашата работа е малку поедноставна, но пронајдовме начин како дополнително да ви го олесниме животот имплементирајќи ја смарт технологијата на иднината.
Со големо задоволство ви соопштуваме дека веќе имате опција секој од нашите камини или котли на пелети да го добиете со Wi-Fi адаптер кој ќе може да го контролирате со помош на апликација за вашиот смарт телефон. Во превод: ја симнувате апликацијата, половина час пред да дојдете дома и' давате команда да го активира каминот и воала - влегувате во веќе загреан дом.
Повеќе детали наскоро.