добредојдовте

img

News

За Нас

img

историја

EcoSpar е најдобриот пријател на вашиот дом веќе 9 години. Нашата мисија е иста од првиот ден, па се до ден денес: да ги создадеме најквалитетните продукти од еколошки и економски аспект кои ќе го подобрат квалитетот на вашиот живот, ќе ви го штедат времето, ќе внимаваат на вашиот паричник и ќе се грижат за воздухот кој сите го дишеме.
Мотивот за нашиот успех сте вие. И ќе продолжиме по истиот пат.
ЗАЕДНО СО ВАС!

производство

Подготвени сме да одговориме на сите предизвици. Сите наши продукти се изградени со најквалитетна технологија која гарантира дека вашиот EcoSpar производ ќе постигнува врвни резултати на полето на квалитетот, функционалноста, економичноста и заштитата на животната средина. Сите наши продукти со гордост го носат епитетот „Пријатели на природата“ потврден со повеќе сертификати, согорувајќи со ефикасност од над 90% и испуштајќи безбоен гас кој воопшто не е штетен за природата. Производите на EcoSpar го чуваат вашето здравје.

квалитет

Горди сме затоа што нашите продукти лесно се вградуваат и се едноставни за ракување.
Горди сме затоа што ги задоволуваме највисоките европски стандарди за квалитет, заштитувајќи ја животната околина без да загубите ни половина степен од топлината во домот. EN 14785, EN 303-5, ISO:9001 и CE декларацијата се само неколку формални потврди за нашата посветеност во создавањето на она што е најдобро за вас.
Горди сме затоа што ги имаме најпрактичните и најефтини решенија за вашите проблеми. Нашите печки и котли се исклучително лесни за одржување и чистење со што ви заштедуваат време и нерви во битката за топлината и позитивното расположение кога темепратурите се во негатива.
Горди сме затоа што постојано работиме на подобрување на нашите технологии и дополнително олеснување на користењето на нашите продукти, во склад со најмодерните светски теркови во областа на смарт-технологиите.
Горди сме затоа што верувате во нашиот квалитет!
EN 14785 Сертификат

EN 303-5 Сертификат

ISO:9001 Сертификат

CE Декларација

Сервис

Скопје: Ѓ.Петров - Карпош - Центар

ВАНЧО | моб: 070 672 775 | е-mail: animako_vanco@hotmail.com
МАРИЈАН | моб: 070 245 455 | е-mail: animako_vanco@hotmail.com

Скопје: К.Вода - Аеродром - Центар - Г.Баба - Чаир

ТОМИСЛАВ | моб: 070 223 643 | е-mail: tomo-1974@hotmail.com

Битола - Прилеп - Ресен - Демир Хисар- М.Брод-Кичево-

ОЛИВЕР | моб: 071 237 237 | e-mail: oslivoski@aol.com

Куманово - Крива Паланка

ДРАГАН | моб: 071 289 303 | е-mail: hidrocompany@yahoo.com
Виктор | моб: 078 289 555 | е-mail: hidrocompany@yahoo.com
Александар | моб: 078 289 303 | е-mail: hidrocompany@yahoo.com

Охрид - Струга

БОРИС | моб: 078 356 692

Кочани - Берово - Делчево - Штип - Пробиштип - Св. Николе

САШО | моб: 078 309 369 | е-mail: alpinkom00@yahoo.com

Тетово - Гостивар

БФМ КОМПАНИ ДООЕЛ - Газменд Исени | моб: 075 295 482

Дебар

ЕЛЕКТРО АТОМ Д.О.О.Е.Л - Пајтим | моб: 071 318 083

Струмица

Ривер Софт е-mail: pckontrolhardver@yahoo.com

Љупчо | Mob: +389 75 380 570
Никола | Mob: +389 75 214 227

Гевгелија

Венци | моб: 075 650 880

Велес

АЛБЕРТ | моб: 070 597 783
ТОНИ | моб: 075 256 993

Кавадарци - Неготино - Демир Капија

АЦЕ | Моб: 070 394 374 | е-mail: aceservis@t.mk

Неготино - Кавадарци - Д.Капија - Градско - Росоман

МИКИ НАЈДОВСКИ | Моб: 070 319 644

Неготино

ПЕТАР | Моб: 078 209 573

КОЧАНИ - ШТИП - ВИНИЦА - ВЕЛЕС - ПРОБИШТИП - СВ. НИКОЛЕ

НИКОЛА | Моб: 070 898 888 | е-mail: andonovnikolabargala@yahoo.com

img

Контакт

img

ECOSPAR КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

За сите подетални информации за нашите продукти ви стоиме постојано на располагање на нашите телефони, e-mail и социјалните медиуми на кои ги споделуваме сите новитети за технологиите кои ги имплементираме, а со цел постојано да го подобруваме нашиот квалитет и вашето задоволство.

  • Евергрин Енерџи ДОО
  • „15-ти Корпус“ 89 А
  • 6000 Охрид, Македонија
  • Тел: 046 255 558
  • contact@ecospar.com.mk
  • servis@ecospar.com.mk
  • Пон-Пет: 08:00-16:00

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.